Home Fjällräven WIN Abisko Trail Stretch Trousers van Fjällräven i.s.m. De Kampeerder!

WIN Abisko Trail Stretch Trousers van Fjällräven i.s.m. De Kampeerder!

2
WIN Abisko Trail Stretch Trousers van Fjällräven i.s.m. De Kampeerder!

Wie er vaak op uit trekt, weet dat outdooractiviteiten hoge eisen stellen aan onze uitrusting. En dat geldt eens zo hard voor broeken. Het kiezen van het juiste paar maakt een groot verschil qua ervaring en comfort. Fijn nieuws dus dat we van Fjällräven in samenwerking met De Kampeerder een paar Abisko Trail Stretch Trousers t.w.v. € 209,95 mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Als het gaat om het ontwerpen van zeer functionele outdoorbroeken, kunnen maar weinig merken tippen aan de kennis en ervaring van het Zweedse kledingmerk Fjällräven. Het deskundige team van Fjällräven gelooft dat, of je nu in de bergen wandelt of het bos in je buurt verkent, de juiste broek je ervaring kan maken of breken.


Details maken het verschil!

Het zijn de kleine details die een geweldige broek onderscheiden van de rest… Goed geplaatste naden die schuren verminderen, lichte en sneldrogende stoffen om je comfortabel te houden, of een perfect getailleerde pasvorm die je stap niet beperkt tijdens het laatste zetje naar de top.

Fjällräven produceert zeer functionele broeken voor elke outdoorliefhebber, elk klimaat en elk terrein. Dit seizoen voegt het de nieuwe Abisko Trail Stretch Broek M toe aan zijn assortiment. En het is dit model (M of V) dat je via deze wedstrijd kan winnen.

WIN Abisko Trail Stretch Trousers t.w.v. € 209,95

De versie voor heren werd toegevoegd aan het assortiment op basis van het succes van het gelijknamige damesmodel. De Abisko Trail Stretch-broek is namelijk perfect voor lange, warme zomerdagen. De broek biedt episch comfort en een maximale bewegingsvrijheid. De volledige stretchconstructie met voorgevormde knieën zorgt voor maximale mobiliteit op technisch terrein.

Met een dubbelgeweven stretchstof gemaakt van een mix van gedeeltelijk gerecycleerd nylon en elastaan, is de Abisko Trail Stretch-broek licht en sneldrogend, maar toch duurzaam genoeg om je benen te beschermen tegen bijvoorbeeld struikgewas of rotsachtig terrein. De elastische tailleband draagt verder bij aan het comfort van de broek, terwijl mesh-handzakken met ritssluiting en verstelbare beenuiteinden zorgen voor maximale functionaliteit.

De Abisko Trail Stretch-broek maakt niet alleen gebruik van stoffen met een lagere impact, maar is ook vervaardigd zonder schadelijke PFC-chemicaliën, waardoor ze ook een meer klimaatverantwoorde keuze zijn.

Vind het perfecte paar

In de collectie van Fjällräven vind je een variatie aan outdoorbroeken met verschillende pasvormen, stoffen en functionaliteit. Je kan ze bekijken en passen bij De Kampeerder in Antwerpen om je volgende perfecte paar te vinden.

Weet je niet goed waar op letten, lees dan eerst dit artikel waarin hoofd design & innovatie Henrik Andersson uitlegt waar je op moet letten en welke broek het best bij welk avontuur past.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Noem drie zaken waar je volgens Henrik Andersson, hoofd design & innovatie bij Fjällräven, op moet letten als je op zoek bent naar een ideale outdoorbroek?
Tip: het antwoord vind je in dit interview met Far Out.

2. Kiest je model (MAN of VROUW).

3. Geef je maat door. Ben je niet zeker van je maat? De maattabel vind je hier.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2, 3 en je gegevens vóór maandag 13 mei 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je voorkeur, maat, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/fjallravenofficial of facebook.com/Fjallraven
instagram.com/k2antwerpen of facebook.com/DeKampeerderK2

#faroutgreatoutdoors #NatureIsWaiting #k2antwerpen

5. Een onschuldige hand trekt maandag 13 mei de winnaar en maakt deze op dinsdag 14 mei 2024 bekend.

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.


  2 REACTIES

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  15 + 2 =