DOEN: activiteiten Week van het Bos + inspirerende artikels bossen in België

Oerbossen in Europa
Oerbossen in Europa

Sinds gisteren staan de ‘deuren’ van de bossen in Vlaanderen weer wagenwijd open voor de activiteiten Week van het Bos. Onder het motto’ De natuur beweegt voor ons allemaal’ staan de komende zeven dagen in het teken van bewegen in het bos.

Activiteiten Week van het Bos

Hiervoor zette het Agentschap Natuur & Bos een hele resem activiteiten op het programma: groepslopen, sportinitiaties, wandelingen, familiehappenings, speurtochten en de opening van nieuwe natuurlopen in talrijke Vlaamse bossen en natuurgebieden. Voor ieder wat wils dus. Of doe mee aan de Natuur Move-challenge.

Far Out artikels over de bossen in België en daarbuiten

Ook Far Out schenkt volop aandacht aan de groene longen in eigen land en daarbuiten. Een greep uit de artikels die je op onze site kan vinden over de bossen in België en daarbuiten en activiteiten die je er kan doen.

Veel leesplezier en trek er vooral op uit! Het belooft een mooi herfstweekend te worden!